+36 30 964-2545 groszevadr@gmail.com
Dr Grósz  Éva

Dr Grósz Éva

reumatológus és fizioterápiás szakorvos

A Budapesti Orvostudományi Egyetem, ma Semmelweis Egyetem általános orvosi karának elvégzése után több min 35 évig az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben dolgoztam. A szakorvosi vizsgát négy év után tettem le. A reumatológiai osztályon voltam adjunktus, majd 1984 óta főorvos. A tudományos munkám kiterjedt az alagútszindrómák, az immunbetegségekben előforduló Raynaud szindrómák tanulmányozására. Ehhez kapcsolódóan hosszú évekig végeztem artériás Doppler vizsgálatokat. Az eredményeimről tudományos publikációkban, konferenciai előadásokban számoltam be. Részt vettem a rezidens képzésben, sok, később sikeres fiatal kollégával dolgoztam együtt.

Tevékenységem középpontjában a betegellátás állt. Napi munkám volt, az osztályon és az ambulancián egyaránt, mindennemű mozgásszervi betegség kezelése. Így szereztem nagy tapasztalatot reumatológiai betegek kivizsgálásában, kezelésében, folyamatos ellenőrzésében.

Az elmúlt évek során nagy tapasztalatot szereztem a különböző ízületekbe adott hialuronsavas kezelések terén.

27 éve van szakorvosi magánrendelőm, ahol a betegek és konzultációra jelentkezők fogadása kellemes, színvonalas környezetben történik.

Fontos számomra a megbeszélt időpontok pontos betartása, valamint a betegek alapos kikérdezésére, kivizsgálására és kezelésére fordított idő.

Lehetőség van diagnosztikus és terápiás célból végzett injekciós beavatkozásokra. A beavatkozások után a betegek külön szobában, fekvő helyzetben is pihenhetnek.

Elegáns budai szakorvosi rendelő igényeseknek

Cím:
1036 – Budapest
Árpád fejedelem utca 57. I. em. 7.

Bejelentkezés vizsgálatra, kezelésre vagy konzultációra:

telefonon: +36 30 964-2545
emailben:  groszevadr@gmail.com

 

 

Amit érdemes csinálni, azt érdemes jól csinálni “
Lord Chesterfield